Leads

Leads i världsklass
En tjänst – Alla B2B leads i Sverige. Alltid uppdaterat.

En tjänst – Alla B2B leads i Sverige. Alltid uppdaterat.

Vi har samlat alla företag och beslutsfattare i en databas. Som vi ständigt uppdaterar. Allt för att ni ska ha enkla och relevanta leads. Alltid

B2C – Innovativa leads i teknikens framkant

B2C – Innovativa leads i teknikens framkant

Vi strävar efter att alltid hitta nya sätt att få fram bättre material. Att våra leads ska ha bättre hitrate, bättre nummersättning och öka er försäljning maximalt. Vi kan göra det mesta.

B2C – Exempel på leads vi levererar idag

B2C – Exempel på leads vi levererar idag

Låne-, optin-, mobil-, sms–, flytt-, pingade- och standard-leads. Alla framtagna för att öka er försäljning. Vill du läsa mer om våra olika B2C leads klicka nedan.

B2C - leads av yttersta världsklass

B2C - leads av yttersta världsklass

För att säkerställa att vårt material alltid håller marknadens bästa kvalitet så pågår ett ständigt förbättringsarbete. Till skillnad mot flera av våra kollegor i branschen så säljer vi inte samma leads till flera kampanjer samtidigt.

Läs mer om B2C - leads

Öka er försäljning

Försäljning har blivit en materialsport

Vikten av bra ringmaterial har aldrig varit större än vad det är idag. De som använder bäst leads säljer mest och i takt med att er marknad och kunderna förändras så måste man ligga steget före. Alltid. Det gör du med hjälp av AlphaLeads, vi ÄR teknikens framkant.

 

Vänta inte. Kontakta oss!

Nu ser du hur ett samarbete med oss startar. Vi tar tillsammans fram kriterier för ert material, vi tar fram en testlista som ni säljer på enligt våra instruktioner. Sedan lägger vi upp avtalet som det passar er bäst. Löpande leveranser eller på beställning.

Kontakta oss
Vi gör urvalet

Vi gör urvalet

Tillsammans så väljer vi vilka kunder ni vill kontakta, klass på materialet, geografiskt område, kön och ålder m.m.

Testlista

Testlista

Vi tar fram en mindre testlista för att säkerställa att vi gjort rätt i urvalet. Ni testar materialet enligt våra instruktioner för att säkerställa kvaliteten, få mätbar hitrate och annan nyttig statistik.

Avtalet

Avtalet

Efter att ni har testat materialet och är nöjda med utfallet så kommer vi överens om pris, volym och kvalitet. Vi kommer fram till om ni vill ha materialet levererat löpande månadsvis eller om ni beställer vid behov.

AlphaOne – HighEnd predictive dialer

I teknikens framkant så är AlphaOne unik på många sätt. En noga uträknad algoritm för att få så hög svarsfrekvens som möjligt. Unik teknisk lösning för att era agenter ska slippa telefonsvarare. Byggd för att göra åt så lite listmaterial som möjligt. Designad för att öka era intäkter och minska era kostnader. Vi är teknikens framkant.

Läs mer här

AlphaVoice – Tier 1 Sip-trunkstelefoni

Vi har specialiserat oss på SIP-trunkstelefoni med extremt hög driftsäkerhet. Tier1 koppling med en av världens ledande drifthallar tillsammans med samtrafik med en av Sveriges största operatörer innebär att vår setup är av yttersta klass. Utöver det så har vi en unik prisgaranti och enkel applicering i ert system. Allt för att vara den bästa leverantören på marknaden.

Läs mer här