B2C

Några av våra urvalsmöjligheter

 Ett urval av våra olika B2C – Leads

Låneförmedlare
Vi har tagit fram unikt material för låneförmedlare. När vi jämfört med vår största konkurrent så har vi i snitt 100 % bättre hitrate, och vår nummersättning är över 300 % bättre. Allt för att öka er försäljning.

 

Mobilabonnemang
Det absolut bästa materialet som går att få tag på för er som säljer mobilabonnemang. Vad säger ni om att få material där ni vet vilken operatör kunden har, och exakt när deras bindningstid tar slut? Låter det för bra för att vara sant? Kontakta oss så berättar vi mer.

 

Nyinflyttade
Kunder som precis har flyttat är riktigt bra material. De behöver ta tag i ett flertal saker i den nya bostaden. Att nå dem innan de flyttat in eller kort därefter är guld ur försäljningssynpunkt.

 

Standard
Grym nummersättning. Marknadens bästa pris.

Opt-In
Vi genererar kunder som är mer benägna att köpa och som oftare tar snabba beslut. Högre hitrate, grym nummersättning och absolut bäst förutsättningar för att öka er försäljning.

 

SMS Opt-In
Den absolut effektivaste kanalen att få nya kunder att köpa är via SMS. Kunderna öppnar sina SMS och är det ett bra erbjudande så köper de i högre utsträckning än i någon annan säljkanal. Det är olagligt att skicka reklam-SMS till kunder som inte aktivt godkänt att ta emot reklam SMS. Vi har idag hundratusentals potentiella kunder som vill det. Vi har även marknadens smartaste SMS-marknadsföringstjänst för att nå ut till dem smidigt.

 

Pingade nummer
Högre svarsfrekvens och grym nummersättning. Receptet för riktigt bra material är att pinga numren för att säkerställa att de är i bruk. Det innebär kortare väntetider och snabbare svar för era säljare. Att spara tid är att spara pengar!